Hierontapalvelut

Hieronta 30 min

Hierotaan esim. niska hartiaseutu 30 min riittää pienen alueen hoitamiseen ja/tai rentoutumiseen. Sopii hyvin myös, jos haluat vain kokeilla, onko hieronta sinun juttusi.

Hieronta 45 min

Sopii esimerkiksi niska hartia seudun perusteellisempaan käsittelyyn. Sopii myös esim. käsien/käsivarsien hierontaan tai jalkojen esim. pohkeiden käsittelyyn. (tenniskyynärpää vaiva)

Hieronta 60 min.

Sopii isompien alueiden perusteellisempaan käsittelyyn, sopii hyvin myös rentoutumiseen. esim. Koko selkä ja niskahartia seutu tai alaraajojen käsittely.

Hieronta 90 min tai 120 min

Aika riittää koko vartalohierontaan ja rentoutumiseen tai myös esim. alaraajojen ja selän sekä niska hartiaseudun käsittelyyn. (selkävaivat)

90 minuutin ajalla ehtii hyvin hieromaan useamman alueen, jos asiakkaalla toive useamman alueen käsittelystä. ( esim. Kädet, olkapäät, selkä, niska ja takaraivon alue ja alaraajat)

Sopii myös esim. yhdistettyyn hierontaan ja venytysten tekemiseen tai nivelalueiden hoitamiseen.

Ensikäynnille on hyvä varata aikaa (n.60 min), jotta saadaan kattava kuva asiakkaan hierontaan tulon syistä ja toiveista. Haastattelemalla ja liiketesteillä saadaan myös tieto lihaskireyksistä tai /ja kiputiloista ja ehditään yhdessä tehdä hoitosuunnitelma asiakkaan toiveiden pohjalta.

Hieronnan jälkeen, on tärkeää muistaa juoda vettä!

Lämpö- ja kylmähoidot

Käytössäni on myös lämpöpakkaus (savi)

Sekä kuumakivihierontaa käytettävät lämmitettävät kivet.

(lämpöpakkaus sekä kivet lämmitetään kuumavesihauteessa)

Lämpöpakkauksella tai lämpökivillä voidaan esilämmittää lihaksia ja helpottaa pahinta kiristystä ennen hieronta käsittelyä. Lämpöpakkaus tehostaa myös verenkiertoa alueella sekä voi helpottaa kipua ja auttaa lihaksia rentoutumaan.

Joskus kipeitäkin lihaksia pitää kuitenkin hoitaa.

Minulla on käytössäni kylmä/viileä sekä jääpakkaus jolla kipua voidaan lievittää hieronnan yhteydessä.

Toiveesi esim. lämpöpakkauksen käytöstä hieronnan yhteydessä voit jättää minulle: nettiajanvarauksessa kommentti/viesti kenttään tai varauksen yhteydessä puhelimessa/tekstarilla, niin varmistan että saat toivomasi lämpö tai kylmäkäsittelyn hieronnan yhteydessä. Kuumakivihieronnalle löytyy oma varaus kohtansa nettivarauksesta.

Palveluiden hinnat löydät täältä: Hinnasto

Yrityskäynnit

Yrityksille ja yhteisöille

Voisiko hieronta olla se etu, jonka sinun yrityksesi tarjoaa henkilökunnalleen? Hieronta ylläpitää työkykyä ja hieronnalla voidaan hoitaa, monia työperäisiä esim. kuormituksesta tai huonoista työasennoista johtuvia ongelmia. Haluatteko tarjota henkilökunnallenne mahdollisuuden työkyvyn ylläpitämiseen ja pieneen rentoutumishetkeen työn ohessa tai haluatko hierojan paikalle esim. Tyky-päiville, asiakastilaisuuksiin tai yrityksen tapahtumiin?

Miten hieronta käytännössä järjestetään työpaikalla ?

Koulutettu hieroja saapuu yrityksenne tiloihin ennalta sovittuna aikana. Tuo mukanaan tarvittavat välineet sekä hierontapöydän.

Yrityksen tulee tarjota hierontaan soveltuva tila, kuten esim. neuvottelutila, pukuhuone tai muu vastaava tila. Tilojen läheisyydestä on hyvä löytyä käsienpesupiste. Aika voidaan sopia kiinteästi ja on työntekijöiden käytössä ja he valitsevat itse sopivimman ajan varatulta päivältä. Tai aika voidaan varata suoraan hierojan kautta yhteisetsi sovitulle päivälle. Tapoja on monia, joten toimiva systeemi yrityksellesi ja työntekijöillesi löytyy varmasti.

Esimerkkivaihtoehtoja hierontakustannusten jakamiseen:
     

 • Yritys maksaa hieronnan kokonaisuudessaan. Hieroja laskuttaa yritystä.
 • Yritys maksaa esim. 50% hierontakustannuksesta, 50% maksaa työntekijä. (Hieroja laskuttaa yritystä, hierottava maksaa käteisellä tai kortilla paikan päällä oman osuuden.)
 • Työntekijä maksaa koko summan käteisellä tai kortilla paikan päällä.
 • Muu sovittava järjestely. Jokaiselle yritykselle voidaan räätälöidä heille toimivin maksutapa.

Yhteystiedot:

Koulutettu hieroja Cecilia Karlsson

p.0440111639

www.koulutettuhierojack.fi

koulutettuhierojack@hotmail.com

Kotikäynnit

Kotikäyntejä teen Porvoon sekä Askola alueella sopimuksen mukaan. Varaa aika kotikäynnille soittamalla. Kotikäynti lisä +20,00€ palvelun hinnan lisäksi.

(kotikäyneille hieroja tuo mukanaan tarvittavat välineet kuten pöydän, pyyhkeet ym. ) Sinun ei siis tarvitse järjestää kuin tila, johon mahtuu hieronta pöytä.

Tietoa hieronnasta

Hieronnan vaikutuksia

Hieronta lievittää kipua ja avaa lihaskireyksiä. Hieronta vilkastuttaa verenkiertoa ja nestekiertoa. Hieronta myös rentouttaa sekä fyysisesti, että henkisesti. Hieronta auttaa palautumaan nopeammin esim. rankasta fyysisestä suorituksesta.

Hieronnalla voidaan helpottaa erilaisia vaivoja kuten niskajännitystä ja siitä johtuvaa päänsärkyä. Hieronta auttaa vähentämään vääristä tai toistuvista työasennoista johtuvaa lihaskireyttä tai kipua. Myös reumasairauksien oireita voidaan helpottaa hieronnalla (ei akuutissa vaiheessa). Hieronnalla voidaan lievittää stressiä ja jännitystiloja ja huoltaa niin mieltä kuin kehoakin.

Milloin hierojalle

Jos sinulla on esimerkiksi: tenniskyynärpää vaivoja, golfkyynärpäävaivoja, niska -hartia jännitystä, käsien puutumista, haluat rentoutua, lihaskireyttä tai lihasväsymystä. Päänsärkyä, stressiä, selkäkipuja tai kireyttä selässä. Kehosta on hyvä pitää huolta, joten hierontaan voi tulla ihan ilman mitään erityistä syytäkin.

Esteet hieronnalle

 • Kasvaimet(pahanlaatuiset)
 • Laskimosairaudet (laskimotukos)
 • Sydän ja verisuoni sairaudet (erityistä varovaisuutta)
 • Ihoinfektiot
 • Halvaukset(keskushermostoperäiset)
 • Hemofilia eli verenvuototauti
 • Akuutti pehmytkudos vamma
 • Raajojen huonontunut verenkierto (diabetes)
 • Ihotaudit
 • Tyrä
 • Flunssa, kuume

Päihteiden alaisena ei voi tulla hierontaa. Joissakin tapauksissa hierontaa voidaan kuitenkin tehdä, joten jos olet epävarma sopiiko hieronta sinulle voit soittaa hierojalle tai varmistaa asian lääkäriltä.